Νέα θύελλα αντιδράσεων για τον Αυστραλό πρωθυπουργό έπειτα από σχόλιά του για ακόμα μια γυναίκα σε θέση κύρους.
Υπενθυμίζεται ότι ο Άντονι Αλμπανέζι δέχτηκε έντονη κριτική όταν εξέφρασε δημόσια ότι θα προτιμούσε να κάνει σεξ με την Κάιλι Μινόγκ.
Στο ίδιο podcast ένα ακόμα σημείο έχει προκαλέσει επικρίσεις. Ο Αλμπανέζι αναφερόμενος στην πρόσφατη επίσκεψη της Γιαπωνέζας πρωθυπουργού Σανάε Τακαΐτσι στην Αυστραλία, σχολίασε ότι τού είχε προσφέρει ως επίσημο δώρο δύο πεπόνια υψηλής ποιότητας από τη Σιζουόκα, με αφορμή την επανέναρξη των εισαγωγών ιαπωνικών πεπονιών στην αυστραλιανή αγορά.
Η παρουσιάστρια Νίκι Όσμπορν αστειεύτηκε ρωτώντας αν η Τακαΐτσι είχε «περάσει λαθραία» τα πεπόνια από το τελωνείο, κάνοντας μια χειρονομία που παρέπεμπε στο στήθος και αναφερόμενη στην ηθοποιό Πάμελα Άντερσον.
Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας απάντησε λέγοντας «Μου έφερε δύο πεπόνια», επαναλαμβάνοντας την ίδια χειρονομία, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έφερε δύο, όπως τα δικά σου... και είναι υπέροχα».
Το στιγμιότυπο προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, με πολιτικούς αντιπάλους αλλά και ανεξάρτητους βουλευτές να κάνουν λόγο για σεξιστικό και ασεβές σχόλιο απέναντι σε μια ξένη ηγέτιδα.
- Καιρός: Έρχεται βίαιη φθινοπωρινή εισβολή - Πότε «χτυπά» την Ελλάδα ο «δολοφόνος του καλοκαιριού»
- Απάντησε ο Ρέμος για τον σάλο με τη συναυλία και τον Μ.Αλέξανδρο - «Πού να το φανταστώ»
- Μυστήριο με τα οστά που βρέθηκαν στην Κυψέλη: Οι αρχές θα «ξεψαχνίσουν» φάκελο με εξαφανισμένα πρόσωπα
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.