Νέα προβλήματα για την Boeing καθώς άλλο ένα αεροσκάφος της εμπλέκεται σε έκτακτο περιστατικό.
Αεροσκάφος της United Airlines, με προορισμό το Γκουάμ, προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Φουκουόκα, στη νοτιοδυτική Ιαπωνία, σήμερα, Παρασκευή (11/5).
Το υπουργείο Μεταφορών της χώρας ενημέρωσε πως δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός μεταξύ των περίπου 50 επιβατών και του πληρώματος που επέβαιναν σε αυτό.
Η πτήση 166, ένα αεροσκάφος Boeing 737, προσγειώθηκε ξανά στο αεροδρόμιο της Φουκουόκα περίπου στις 11:45 π.μ. αφού κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Υπάρχουν πληροφορίες για τεχνικό ζήτημα σε πτερύγιο, αλλά δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στην αναγκαστική προσγείωση.
Ο διάδρομος προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Φουκουόκα έκλεισε προσωρινά για ελέγχους ασφαλείας, αλλά η κίνηση έχει επανέλθει στα φυσιολογικά.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.