Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην Ιαπωνία στην περιοχή Χοκάιντο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η δόνηση είχε μέγεθος 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Ο σεισμός είχε βάθος 57 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο EMSC.
Η νέα σεισμική δόνηση ήρθε περίπου δύο 24ωρα μετά τον ισχυρό σεισμό των 7,6 βαθμών Ρίχτερ την περασμένη Δευτέρα (8/12) στη Μισάουα, στις βορειοανατολικές ακτές της Ιαπωνίας που προκάλεσε προκάλεσε δύο κύματα τσουνάμι, ύψους 40 εκατοστών το καθένα αφήνοντας πίσω τουλάχιστον 30 τραυματίες.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.