«Η Χεζμπολάχ προετοίμαζε στον Λίβανο μια επίθεση κατά του Ισραήλ ακόμη μεγαλύτερη από αυτήν της 7ης Οκτωβρίου 2023», δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, σε δύο γαλλικά μέσα ενημέρωσης.
«Σε απόσταση 100 μέτρων, 200 μέτρων από τα σύνορα του Ισραήλ, στην πλευρά του Λιβάνου βρήκαμε υπόγειες σήραγγες όπου προετοίμαζαν εισβολή. Μια ακόμη μεγαλύτερη επίθεση από αυτήν της 7ης Οκτωβρίου με τζιπ και μοτοσικλέτες, με ρουκέτες και πυραύλους», εξήγησε ο Νετανιάχου.
Νετανιάχου: «Σχεδίαζαν εισβολή»
«Σχεδίαζαν εισβολή», διαβεβαίωσε όταν ρωτήθηκε από το γαλλικό ειδησεογραφικό δίκτυο CNews και το Radio Europe 1.
Να σημειωθεί ότι τουλάχιστον 1.552 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στον Λίβανο από τότε που άρχισε η εκστρατεία των ισραηλινών αεροπορικών πληγμάτων στις 23 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, βάσει επίσημων στοιχείων.
- Τηλεθέαση: Τα πρώτα νούμερα έφεραν χαμόγελα και εγκεφαλικά - Ποια εκπομπή έπιασε το 30άρι
- Πέταξε στα ουράνια ο Καραλής: Πανελλήνιο ρεκόρ με εξωπραγματικό άλμα στα 6.20 στο Diamond League
- Ποιος ήταν ο μακελάρης της Βοσνίας, Ράτκο Μλάντιτς: Η γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα και το αιματοκύλισμα των λαών
- Δεν ήταν «τέρας», ήταν σταρ: Πώς ένα αγόρι με 3 πόδια και 16 δάχτυλα κατέκτησε τον κόσμο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.