Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου επιβεβαίωσε πως συμφώνησε σε 10ήμερη εκεχειρία με τον Λίβανο, η οποία αναμένεται να τεθεί σε ισχύ τα μεσάνυχτα.
Έχουμε μια ευκαιρία «για μια ιστορική ειρηνευτική συμφωνία με τον Λίβανο», είπε ο Νετανιάχου σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, επιμένοντας πως ο αφοπλισμός της Χεζμπολάχ αποτελεί προαπαιτούμενο για την επίτευξη οποιασδήποτε συμφωνίας.
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου υπογράμμισε πως δεν θα αποσύρει τα στρατεύματά του από το νότιο τμήμα της χώρας.
Όπως είπε, τα ισραηλινά στρατεύματα θα παραμείνουν στην περιοχή, προκειμένου να διασφαλίσουν την ύπαρξη μιας ζώνης ασφαλείας η οποία θα εκτείνεται μέχρι τα σύνορα με τη Συρία.
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
- Καρχαρίες στην Ελλάδα: «Η τρομολαγνεία βασίζεται στην άγνοια, δεν τρώνε ανθρώπους»
- Τζένη Καρέζη: Η πρώτη και τελευταία φορά που η αξέχαστη ηθοποιός έγινε ξανθιά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.