Μενού
Γραφείο σερίφη
Γραφείο σερίφη | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένα φρικιαστικό θέαμα αντίκρισαν οι καινούργιοι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, όταν βρήκαν μέσα στον καταψύκτη της αυλής το πτώμα ενός αγοριού, που φαίνεται πως ήταν γιος του ζευγαριού που ζούσε μέχρι πρότινος εκεί.

Οι πρώην ιδιοκτήτες, Μάικλ και Κάρεν Χάλστεντ, συνελήφθησαν και είναι στη φυλακή μετά την καταγγελία που έκαναν οι νέοι ένοικοι. Σύμφωνα με τις Αρχές, το πτώμα ανήκει στον 19χρονο γιο τους, Λόγκαν Χάλστεντ.

Σύμφωνα με το Al.com, το γραφείο του σερίφη Έρικ Μπλάκενσιπ στην κομητεία Χένρι δέχτηκε την Κυριακή (29/10) καταγγελία για πτώμα που βρέθηκε σε συγκεκριμένη τοποθεσία. Όταν οι άντρες του έσπευσαν στο σημείο, ανακάλυψαν το παγωμένο πτώμα του αγοριού που βρισκόταν σε αποσύνθεση.

«Βρήκαμε ένα χέρι»

Το ζεύγος Χάλστεντ πούλησαν την ιδιοκτησία στους νέους ένοικους, που βρήκαν το πτώμα όταν, προσπαθώντας να μετακινήσουν τον καταψύκτη, τους φάνηκε ασυνήθιστα βαρύς και τον άνοιξαν για να δουν τι περιείχε.

«Ο καταψύκτης θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα μετακινούσαμε» δήλωσε σε τοπικό μέσο ο νέος ιδιοκτήτης, Λέιν Κιθ. «Όταν προσπαθήσαμε, δεν μπορούσαμε να τον κουνήσουμε, και έτσι η γυναίκα μου άνοιξε το καπάκι του καταψύκτη. Έβγαλε έναν μουσαμά και μερικά χαρτόκουτα, και από κάτω φαινόταν ένα χέρι».

«Είναι δύσκολο. Θα ήταν δύσκολο για οποιονδήποτε έχει καρδιά» κατέληξε.

Νεκρός για μήνες

Οι αρχές εκτιμούν πως ο 19χρονος ενδέχεται να είναι νεκρός εδώ και μήνες, από τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, ενώ οι γονείς του είχαν φύγει από το σπίτι πριν από έναν μήνα, αφήνοντάς το για ενοικίαση. 

Οι γονείς του αγοριού συνελήφθησαν λίγο αργότερα την ίδια ημέρα στην κοντινή κομητεία Τζακ, και οδηγήθηκαν σε κρατητήριο στο Χένρι, με την κατηγορία της κακοποίησης πτώματος.

«Το περιστατικό είναι πολύ τραγικό, και κινούμαστε έτσι ώστε να βρούμε την αλήθεια» δήλωσε ο κ. Μπλάκενσιπ. Το ζευγάρι παρουσιάστηκε ενώπιον δικαστηρίου τη Δευτέρα (30/10), όπου καταδικάστηκε σε φυλάκιση με εγγύηση 175.000 δολάρια για τον καθένα, με τον σερίφη να εκτιμά πως μπορεί να τους αποδοθούν περισσότερες κατηγορίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA