Μενού
Ο King of Ink της Βρετανίας
Ο King of Ink της Βρετανίας | Youtube
  • Α-
  • Α+

Ο επονομαζόμενος «Βρετανός με τα περισσότερα τατουάζ» αναγκάστηκε να σταματήσει να «χτυπάει» το δέρμα του με μελάνι, και καλείται να πληρώσει ένα ογκώδες ποσό για τη χειρουργική αφαίρεση ενός επικίνδυνου εμφυτεύματος που σχεδόν του κόστισε το χέρι.

Όπως γράφει η Mirror, ο «King of Ink» Mathew Whelan βρισκόταν κατά καιρούς στα πρωτοσέλιδα καθώς είναι καλυμμένος από την κορυφή ως τα νύχια με τατουάζ. Ο 44χρονος αποκάλυψε τα σχέδιά του να εγκαταλείψει τα τατουάζ του, προκειμένου να αποπληρώσει το στεγαστικό του δάνειο.

Η μόλυνση που παραλίγο να τον οδηγήσει σε ακρωτηριασμό

Αλλά τώρα θα πρέπει να υποβληθεί σε μερικές διορθωτικές επεμβάσεις για εμφυτεύματα που έλαβε πριν από χρόνια. Ένα από αυτά στο χέρι του ενέχει μάλιστα σημαντικό κίνδυνο για την υγεία του, καθώς μολύνθηκε και προκάλεσε μία σηπτική αντίδραση, ενώ γλύτωσε τον ακρωτηριασμό στο «παρά πέντε».

Ο άντρας από το Μπέρμινγκχαμ δήλωσε: «Δυστυχώς, το δέρμα έχει φθαρεί από τη μία πλευρά και ανησυχώ ότι μπορεί να σκιστεί. Δεν θέλω να βρεθώ ξανά σε μια ιατρική κατάσταση όπως ήμουν με το εμφύτευμά μου πριν από μερικά χρόνια».

Ο King Of Ink λέει ότι έχει μέχρι τώρα αφιερώσει πάνω από 1.500 ώρες κάτω από τη βελόνα του τατουατζή, σημειώνοντας ρεκόρ τον Φεβρουάριο του 2016, όταν 36 τατουάζ εντυπώθηκαν ταυτόχρονα πάνω του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA