Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Έλον Μασκ, δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται για την αγορά του TikTok, της δημοφιλούς εφαρμογής βίντεο μικρής διάρκειας που οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να απαγορεύσουν λόγω ανησυχιών για την εθνική ασφάλεια με τον κινεζικό ιδιοκτήτη ByteDance.
Το σχόλιο του Έλον Μασκ έγινε στα τέλη Ιανουαρίου, δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο το Σάββατο από την The WELT Group, τμήμα της γερμανικής εταιρείας μέσων ενημέρωσης Axel Springer SE, η οποία φιλοξένησε μια σύνοδο κορυφής, όπου ο επικεφαλής της Tesla συμμετείχε μέσω βίντεο.
«Δεν έχω υποβάλει προσφορά για το TikTok» δήλωσε ο Έλον Μασκ μια εβδομάδα αφότου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι είναι ανοιχτός στο να αγοράσει ο συνεργάτης του την εφαρμογή που ανήκει στην ByteDance, αν το επιθυμεί.
Έλον Μασκ: Τι δήλωσε για το TikTok
«Δεν έχω κανένα σχέδιο για το τι θα έκανα αν είχα το TikTok» δήλωσε ο επιχειρηματίας, προσθέτοντας ότι δεν χρησιμοποιεί προσωπικά την εφαρμογή σύντομων βίντεο και δεν ήταν εξοικειωμένος με τη μορφή της εφαρμογής.
«Δεν τσιμπάω για να αποκτήσω το TikTok, δεν αποκτώ εταιρείες γενικά, είναι αρκετά σπάνιο» συνέχισε ο Έλον Μασκ, για να καταλήξει ότι η εξαγορά της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Twitter, η οποία τώρα ονομάζεται X, ύψους δισεκατομμυρίων δολαρίων, ήταν ασυνήθιστη.
«Συνήθως χτίζω εταιρείες από το μηδέν».
- «Έκανε ΚΑΡΠΑ στον Μαζωνάκη με το ένα χέρι»: Η σοκαριστική αποκάλυψη από το ΕΚΑΒ
- Ανθή Βούλγαρη: Ξέσπασε στον αέρα για δημοσιεύματα - «Με έβγαλαν ότι πήγα στην κλινική στο Κολωνάκι»
- «Βόμβα» στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Η απόφαση που τα αλλάζει όλα και το μέλλον του Rouk Zouk
- Χριστίνα Παππά: Είχε πάει στο ιατρείο όπου πέθανε ο Μαζωνάκης - «Με επανέφεραν με απινιδωτή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.