Μέσω σημερινής του ανάρτησης ο εμίρης του Κατάρ ανακοίνωσε πως η χώρα του Κόλπου στηρίζει τον Λίβανο, και επιβεβαίωσε την αποστολή βοήθειας προς τη χώρα που απειλείται από το Ισραήλ.
Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο σεΐχης Ταμίμ μπιν Χάμαντ Αλ Θάνι διακοίνωσε «την πλήρη υποστήριξη του Κατάρ στον Λίβανο και τον αδελφό λαό» που δέχονται «βάναυσες επιθέσεις» από το Ισραήλ.
Συμπλήρωσε ακόμα ότι έχει δώσει εντολή για «ταχεία δράση και παροχή των απαραίτητων πόρων» με στόχο να βοηθήσει τους κατοίκους των πληγεισών περιοχών.
Λίβανος: Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί
Καταδικαστική για το σιωνιστικό ψευδοκράτος έκθεση της UNICEF την προηγούμενη εβδομάδα, έθεσε σε προοπτική το μέγεθος της κρίσης στον Λίβανο, λόγω των επιδρομών και της εισβολής.
Χαρακτηριστικά, ο μέσος αριθμός παιδιών που σκοτώνονταν ανά ημέρα στον Λίβανο την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν υπερδιπλάσιος από αυτόν κατά τη διάρκεια της λιβανο-ισραηλινής σύγκρουσης το 2006.
Την ίδια στιγμή, το ABC News μεταδίδει πως ο αριθμός των νεκρών Λιβανέζων έχει ξεπεράσει τους 1.000, με πάνω από ένα εκατομμύριο εκτοπισμένους να αναζητούν καταφύγιο στα βορειότερα της χώρας και σε ασφαλή κράτη.
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.