Μενού
Lizzylonglegs27
Lizzylonglegs27 | Instagram
  • Α-
  • Α+

Πρόκειται για μία γυναίκα που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη καθώς έχει ύψος 1,92 εκ. και «ρίχνει» κεφάλια στον σύντροφό της που έχει φτάνει το 1,76 εκ. Όταν φοράει τακούνια ξεπερνά τα δύο μέτρα με αποτέλεσμα όλοι να την κοιτούν στον δρόμο. 

Η 29χρονη Lizzy Jade Groombridge δηλώνει πως λατρεύει να ανατρέπει τα δεδομένα και να έρχεται κόντρα στα κοινωνικές αντιλήψεις που θέλουν τον άνδρα να πρέπει να είναι ψηλότερος από τη γυναίκα. 

Σύμφωνα με την TheSun, η κοπέλα υποστηρίζει πως ο σύντροφος της «βλέπει πέρα από τη διαφορά ύψους. Είναι αρκετά αρρενωπός και τα θετικά της σχέσης υπερτερούν των αρνητικών». 

Η Lizzy, πάντως, τραβάει τα βλέμματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ είναι γνωστή ως η «γυναίκα γίγαντας».

Στα σχολεία αυτά απαντάει ότι «για μένα το να είσαι γίγαντας σημαίνει να είσαι διαφορετική και να ξεχωρίζεις με τολμηρό αλλά θετικό τρόπο. Στον δρόμο μας κοιτάνε συνέχεια όταν βγαίνουμε μαζί και δεχόμαστε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη διαφορά ύψους μας αλλά δεν μας ενοχλεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA