Μενού
Ο Τζο Μπάιντεν
Ο Τζο Μπάιντεν στο προεδρικό αυτοκίνητο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που μαίνονται οι φωτιές στο Λος Άντζελες και στη νότια Καλιφόρνια, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, μαζί με τη σύζυγό του, Τζιλ Μπάιντεν, ανακοίνωσαν πως γεννήθηκε το δισέγγονό τους.

«Τα καλά νέα είναι ότι σήμερα αποκτάω δισέγγονο» δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν την Τετάρτη μετά από ενημέρωση για τις πυρκαγιές στο Λος Άντζελες, από τις οποίες έχουν σκοτωθεί πέντε άνθρωποι: «Ένα αγοράκι».

«Ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία κάνουν μια στάση στο νοσοκομείο Cedars-Sinai για τη γέννηση του δισέγγονου τους» δήλωσε ο Λευκός Οίκος στους δημοσιογράφους που ταξιδεύουν με τον Πρόεδρο το πρωί της Τετάρτης τοπική ώρα.

Ο Χάντερ Μπάιντεν,  πατέρας της Ναόμι, εθεάθη επίσης να μπαίνει στο νοσοκομείο πριν από τη γέννηση με τη δεύτερη σύζυγό του Μελίσα και τον γιο τους Μπο, σύμφωνα με δημοσιογράφους της πισίνας.

Η γέννηση του δισέγγονου του, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια των επτά εγγονών του Μπάιντεν και των δύο παιδιών του, Χάντερ και Άσλεϊ Μπάιντεν.

Ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν παρέμειναν με την οικογένειά τους για περίπου 40 λεπτά, πρόσθεσαν οι ίδιες πληροφορίες, προτού κατευθυνθούν στην ενημέρωση με το Τμήμα Δασών και Πυροπροστασίας της Καλιφόρνιας στον πυροσβεστικό σταθμό 5 της Σάντα Μόνικα, εν μέσω τεσσάρων απειλητικών πυρκαγιών που καίνε την περιοχή. Στην ενημέρωση παρέστη και ο κυβερνήτης Γκάβιν Νιούσομ (D-CA).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA