Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι ελπίζει να συναντηθεί σύντομα με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, πιθανώς στην Ουάσιγκτον, καθώς οι συνομιλίες για ένα πλαίσιο τερματισμού του σχεδόν τετραετούς πολέμου στην Ουκρανία συνεχίζονται στο Παρίσι.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ζελέσνκι ο οποίος επιδιώκει ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας μετά τον πόλεμο από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις ευρωπαϊκές χώρες ώστε να αποτραπεί μια εκ νέου επίθεση από την Ρωσία, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής μια σαφή απάντηση από τους εταίρους της Ουκρανίας σχετικά με το ποια θα είναι η αντίδρασή τους σε μία τέτοια επίθεση.
- Έκρηξη στα Εξαμίλια: Τρεις συλλήψεις για την τραγωδία στο εργοστάσιο
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.