Μενού
Steve Glover
Steve Glover | YouTube/Daily Record
  • Α-
  • Α+

Ο 73χρονος Steve Glover είχε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα υγείας, που τον είχαν αναγκάσει να εγκαταλείψει τη δουλειά του, και δεν περίμενε ποτέ να αλλάξει τόσο δραστικά η τύχη του. Μέχρι που κέρδισε στο λόττο

Ο επαγγελματίας οδηγός από την Αγγλία είχε υποστεί δύο καρδιακές προσβολές και έναν τραυματισμό που τον οδήγησε στην απόλυτη αβεβαιότητα καθώς δεν μπορούσε πλέον να υλοποιήσει το όνειρο της συνταξιοδότησης στα Χάιλαντς της Σκωτίας.

«Είχα κακή τύχη όλα αυτά τα χρόνια. Με δύο καρδιακές προσβολές και έναν τραυματισμό που με σταμάτησε από το να εργάζομαι» σημείωσε ο 73χρονος.

Τον περασμένο Μάρτιο αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και έπαιξε ένα δελτίο λόττο, κάτι που αποδείχθηκε η καλύτερη ιδέα της ζωής του.

Μετά μεγάλης έκπληξης διαπίστωσε ότι είχε όλους τους σωστούς αριθμούς και κέρδιζε ένα εκατομμύριο λίρες.

«Όταν επιβεβαιώθηκε η νίκη, έφτιαξα ένα φλιτζάνι τσάι - η απάντησή μου σε όλα - και είπα στον εαυτό μου να μην αρχίσω τους πανηγυρισμούς ακόμα» εξομολογήθηκε ο τυχερός, σχετικά με τις πρώτες τους αντιδράσεις. 

«Αλλά τώρα, που έχω πάρει τα χρήματα, φαίνεται ότι είναι καιρός να ξεκινήσουν οι εορτασμοί» συμπλήρωσε.

Έχοντας λύσει το πρόβλημα της ζωής του, πλέον έχει επικεντρωθεί στο να βρει ένα κατάλληλο τροχόσπιτο για να περάσει τη συνταξιοδότησή του. 

Παρότι στόχος του είναι να περάσει μία ήσυχη ζωή στη Σκωτία, φρόντισε να ικανοποιήσει ένα μεγάλο του πάθος με τα κέρδη. Αγόρασε μερικά πολυτελή αυτοκίνητα. 

«Η νίκη στο λόττο μού χάρισε έναν πραγματικό στόλο οχημάτων, νομίζω ότι το αγαπημένο μου σήμερα είναι το παλιό μου κλασικό αυτοκίνητο, μια Bentley R Turbo».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA