Μενού
women
  • Α-
  • Α+

Ζούμε σε έναν πλανήτη, δυστυχώς ή ευτυχώς, όπου κάθε θεωρία, όσο εξωφρενική και αν είναι, βρίσκει το ανάλογο κοινό της. Κάποιοι πιστεύουν στην επίπεδη Γη, κάποιοι στους σαυροειδείς εισβολείς, και άλλοι σε μία προαιώνια πατρική φιγούρα που λέγεται Δημιουργός.

Αλλά ακόμα και με αυτά τα δεδομένα, είναι δύσκολο να χωνέψεις τους ισχυρισμούς των παρακάτω γυναικών, οι οποίες δηλώνουν «αστερόσποροι», δηλαδή νύφες από το διάστημα που στάλθηκαν στη Γη για να «τυλίξουν» ανθρώπινους συζύγους, όπως γράφει η Daily Mail.

Μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά μία αναζήτηση στο Google επιστρέφει κάπου 5 εκατομμύρια αποτελέσματα για τον όρο. Η αρθρογράφος της Mail Samantha Brick μίλησε με μερικές από αυτές τις περιπτώσεις.

«Εξωγήινοι» από την Ανδρομέδα

Η 44χρονη spiritual coach Yolandi Boshoff, είναι παντρεμένη με τον Rob Walker, έναν προγραμματιστή λογισμικού. Έχουν έναν γιο, τον Μπεν, 12 ετών, και ζουν στο Σίντμουθ του Ντέβον. Η ίδια λέει:

«Μέχρι το 2014, η ζωή μου ήταν αρκετά συμβατική. Εργαζόμουν ως επιχειρηματικός αναλυτής στον χρηματοοικονομικό κλάδο. Τότε ένας στενός φίλος μου μίλησε για την έννοια των προηγούμενων ζωών και, από περιέργεια, το ερεύνησα».

«Τότε ανακάλυψα ότι είμαι στην πραγματικότητα από τον γαλαξία της Ανδρομέδας, 2,5 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά. Τη στιγμή που το κατάλαβα, ξέσπασα σε κλάματα γιατί ήξερα ότι ήταν αλήθεια. Θυμήθηκα ότι η ψυχή μου είχε μετενσαρκωθεί σε αυτόν τον πλανήτη» δήλωσε.

«Όταν ταξιδεύω εκεί κατά τη διάρκεια βαθύ διαλογισμού, αισθάνομαι σαν να επιπλέω, χωρίς να δεσμεύομαι από τη βαρύτητα ή τις πυκνές ενέργειες που νιώθουμε στη Γη», πρόσθεσε, λέγοντας πως αν και νιώθει νοσταλγία για το πραγματικό της σπίτι, έχει πλέον εξοικειωθεί με την ιδέα της ζωής στη Γη.

Συγχωριανοί με τους Na'Vi

H Kelly Tyler είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και συντάκτρια ομιλιών, παντρεμένη με τον Richard, που εργάζεται επίσης στον κλάδο του marketing. Αν και ζουν στο Λονδίνο, η ίδια πιστεύει πως η καταγωγή της κρατά από έναν πλανήτη σαν αυτό του Avatar.

«Όταν έκλεισα τα εννιά, άρχισα να βλέπω πολύ έντονα φώτα στον ουρανό και σε λίγο καιρό ένα ψηλό, μπλε ον άρχισε να εμφανίζεται στο κάτω μέρος του κήπου μου. Απλώς με κοίταζε και δεν μιλούσαμε» είπε.

«Έγραψα μια ιστορία για αυτές τις εμπειρίες, ζωγραφίζοντας ακόμη και μια εικόνα του όντος. Περιττό να πω ότι οι γονείς μου πίστευαν ότι είχα ενεργή φαντασία».

«Όταν όμως συνάντησα τον όρο «αστερόσπορος» όταν ήμουν 20 χρονών, κάτι έκανε κλικ. Αναφέρεται σε κάποιον που έχει ενσαρκωθεί εδώ, με ανθρώπινη μορφή, από μια άλλη διάσταση», ισχυρίζεται.

Η Kelly πιστεύει πως, αφήνοντας τη συνείδησή της να ταξιδέψει «αστρικά» στο διάστημα, ιχνηλάτησε την καταγωγή της: «Επέστρεψα στον Αρκτούρο, ένα αστέρι κόκκινο γίγαντα. Βρέθηκα στο διαστημόπλοιο Athena, που έχει μέγεθος πόλης και είναι πολύ υψηλής τεχνολογίας».

Όσο για το πώς είναι οι Αρκτουριανοί., η γυναίκα είπε: «Σκεφτείτε αυτά τα ψηλά, μπλε όντα στις ταινίες Avatar. Έχουν ανθρώπινες ιδιότητες όπως διαφορετικά φύλα και ανθρώπινα χαρακτηριστικά προσώπου, ωστόσο επικοινωνούν τηλεπαθητικά».

Πρόσφυγας από τα αστέρια

Η φωτογράφος Violet Butler, 46 ετών, είναι παντρεμένη με τον 48χρονο Anthony, 48. Έχουν τέσσερα παιδιά ηλικίας 26, 17, 15 και 5 ετών και ζουν στο Δυτικό Λονδίνο.

Η Violet λέει: «Ήξερα ότι κατάγομαι από κάπου αλλού στο σύμπαν από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι, ωστόσο μόλις το 2021 συνάντησα τον όρο "αστερόσπορος" και αμέσως σκέφτηκα: "Αυτή είμαι εγώ"».

Μίλησε ακόμα για τους ενδοιασμούς της να το μοιραστεί με το περιβάλλον της «Γιατί να μοιραστώ κάτι για τον εαυτό μου που είναι βέβαιο ότι θα θεωρηθεί, με επιεικής όρους, ανόητο, τόσο δημόσια;».

«Ωστόσο, νομίζω ότι είναι αφελές και λίγο αλαζονικό να υποθέσουμε ότι δεν υπάρχουν άλλες φυλές στο σύμπαν ή ότι δεν έχουν βρει παρουσία στη Γη».

«Ακόμα δεν ξέρω από ποιον γαλαξία, πλανήτη ή αστρικό σύστημα κατάγομαι. Είναι διαφορετικό για τον καθένα, αλλά υποψιάζομαι ότι οι πληροφορίες διαγράφηκαν από τη μνήμη μου πριν γεννηθώ», ισχυρίζεται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA