Μενού
  • Α-
  • Α+
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του reader.gr στην Google

Πόσοι από εμάς θυμόμαστε τι ακριβώς κάναμε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, όταν η Νέα Υόρκη δέχτηκε τρομοκρατική επίθεση και οι Δίδυμοι Πύργοι κατέρρευσαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας; Το χάος, ο πανικός, η σκόνη και τα συντρίμμια ήταν απλώς εικόνες, που χάραξαν ανεξίτηλα μέσα μας τη μέρα, την ώρα, τη στιγμή. Για κάποιους άλλους, ήταν βιώματα.

Ανάμεσα τους, γυναίκες, που ταρακουνήθηκαν αλλά δεν λύγισαν, κάηκαν, επέζησαν για ώρες στα χαλάσματα ή εισέβαλλαν σε φλεγόμενα κτίρια για να σώσουν όσους περισσότερους μπορούν. Ακριβώς 25 χρόνια μετά τη μέρα που άλλαξε τον κόσμο, πέντε γυναίκες, πέντε διαφορετικές διαδρομές στέλνουν ηχηρά μηνύματα ζωής, που δεν χάθηκαν στη σκόνη.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...