Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κύπρο από την οικογενειακή τραγωδία με τους τέσσερις νεκρούς, όλοι μέλη της ίδιας οικογένειας, που έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.
Νεκροί είναι δύο αδέλφια, 17 και 27 ετών, και οι παππούδες τους, 72 και 74 ετών.
Όπως αναφέρει το Cyprus Times, το δυστύχημα συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών. Συγκεκριμένα, όχημα το οποίο είχε βόρεια κατεύθυνση στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με ιδιωτικό όχημα που κινείτο με νότια κατεύθυνση στον ίδιο δρόμο και επιχειρούσε στροφή προς τα δεξιά στην οδό Αγίας Αναστασίας.
Στο βίντεο που εξασφάλισεη Cyprus Times καταγράφεται η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης.
Από την πρώτη στιγμή η Τροχαία διερευνούσε το ενδεχόμενο ο οδηγός του οχήματος να είχε αναπτύξει αυξημένη ταχύτητα, ενώ στο κάδρο της διερεύνησης τέθηκε και το ενδεχόμενο να είχε παραβιάσει κόκκινο φωτεινό σηματοδότη.
Κάτι που καταγράφεται και στο παρακάτω βίντεο. Ακολουθούν σκληρές εικόνες:
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.