Ουκρανικά αεροσκάφη έπληξαν τη Δευτέρα (3/2) ένα ρωσικό στρατιωτικό κέντρο διοίκησης στην περιοχή του Κουρσκ, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα το Κίεβο.
«Η εγκατάσταση υπέστη σημαντικές ζημιές, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σημαντικές απώλειες μεταξύ του εχθρικού προσωπικού», ανέφερε το γενικό επιτελείο στρατού της Ουκρανίας με ανάρτησή του στην εφαρμογή Telegram.
Το πρακτορείο Reuters δεν μπορεί να επιβεβαιώσει από ανεξάρτητες πηγές το φερόμενο πλήγμα.
Πολλές οι επιθέσεις στο Κουρσκ
Ο ουκρανικός στρατός έχει αναφέρει αρκετές επιθέσεις σε ρωσικές στρατιωτικές και ενεργειακές εγκαταστάσεις τις τελευταίες εβδομάδες.
Οι ουκρανικές δυνάμεις μάχονται τα ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή του Κουρσκ, από τον περασμένο Αύγουστο.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.