Μενού
Επιβάτης σε πτήση της Thai Airways προκάλεσε πανικό
Επιβάτης σε πτήση της Thai Airways προκάλεσε πανικό
  • Α-
  • Α+

Πανικός επικράτησε πτήση της Thai Airways, όταν ένας Βρετανός επιβάτης έκανε τα πάντα γυαλιά καρφιά στην τουαλέτα του αεροπλάνου, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε με γροθιές σε αεροσυνοδό, η οποία προσπάθησε να τον σταματήσει.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το περιστατικό σημειώθηκε στις 7 Φεβρουαρίου, σε αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο Μπανγκόκ-Λονδίνο. Σύμφωνα με μαρτυρία επιβάτιδας που κατέγραψε σε βίντεο τη βίαιη σκηνή, ο 35χρονος άνδρας βρισκόταν στην τουαλέτα όταν ξαφνικά ξεκίνησε να φωνάξει και να χτυπά με τις γροθιές του την πόρτα, σπάζοντας τους μεντεσέδες.

«Ένας μεγαλύτερος σε ηλικία επιβάτης - με το λευκό T-shirt, προσπάθησε να τον βγάλει έξω. Ξέσπασε καυγάς και κατέληξε να ρίξει γροθιά στον αεροσυνοδό. Νομίζω ότι του έσπασε τη μύτη» είπε η 22χρονη γυναίκα, που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη. 

Σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομική Υπηρεσία του Λονδίνου, μετά την προσγείωση της πτήσης στο Χίθροου ο 35χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για βαριά σωματική βλάβη και έκθεση αεροσκάφους σε κίνδυνο, ενώ ένας ακόμη άνδρας (πιθανώς ο αεροσυνοδός) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA