Ο Ιρανός Πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν συζήτησε σήμερα, 16η μέρα του πολέμου, τις εξελίξεις στην περιοχή που φλέγεται με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν σε τηλεφωνική συνομιλία, όπως ανέφερε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.
Σύμφωνα με τo ertnews, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιο ήταν το περιεχόμενο της συνομιλίας αυτής, όπως μετέδωσε η Ιουλία Βελισσαράτου στο ΕΡΤnews φαίνεται πως ήταν το επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ.
Σε αυτό συγκλίνει το γεγονός ότι ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Αμπάς Αρακτσί, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι υπήρχαν αρκετές χώρες που τον προσέγγισαν για να μπορούν τα πλοία τους να περνάνε άνετα τα Στενά του Ορμούζ, δίχως να πει ποιες είναι αυτές.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.