Μενού
Χάπια
Χάπια | Pexels
  • Α-
  • Α+

Ένας πατέρας από τις ΗΠΑ καταδικάστηκε για εγκλήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, αφού νάρκωσε εν αγνοία τους με ηρεμιστικά ανήλικες φίλες της κόρης του, οι οποίες είχαν επισκεφθεί το σπίτι του για ένα sleepover.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός εκ των 12χρονων κοριτσιών που είχαν επισκεφθεί την κατοικία της οικογένειας Meyden εκείνη την ημέρα, στις 26 Αυγούστου του 2023, ο πατέρας, Michael Mayden, είχε προσθέσει κρυφά στις γρανίτες που κέρασε στα παιδιά ποσότητες ψυχοτρόπων φαρμάκων, συγκεκριμένα βενζοδιαζεπινών, και σε τακτά διαστήματα έλεγχε αν τα παιδιά είχαν χάσει τις αισθήσεις τους από τις ουσίες, σύμφωνα με τη NY Post.

Η εν λόγω δωδεκάχρονη, που μπόρεσε να διατηρήσει τις αισθήσεις της καθ' όλη τη διάρκεια, κατάφερε να τηλεφωνήσει σε έναν οικογενειακό της φίλο, ο οποίος την απομάκρυνε από το σπίτι και στη συνέχεια επέστρεψε για να πάρει τα υπόλοιπα παιδιά.

Τις έβαλε να πιουν ηρεμιστικά

Όπως κατήγγειλε το παιδί, ο πατέρας της φίλης τους τις ανάγκασε να πιουν γρανίτες που είχε «νοθεύσει» με βενζοδιαζεπίνες, ψυχοκατασταλτικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε ηρεμιστικά και υπνωτικά φάρμακα.

«Ξάπλωνα, αλλά έβλεπα τον μπαμπά της να έρχεται στο δωμάτιο και εγώ αγκάλιαζα ένα από τα άλλα δύο κορίτσια, γιατί φοβόταν, αλλά αυτός μας απομάκρυνε και τσέκαρε να δει αν ήμασταν ακόμα ξύπνιες», είχε γράψει το κορίτσι σε ένα μήνυμα μέσω κινητού.

«Και το άλλο κορίτσι δεν ξύπναγε, μόνο για δύο δευτερόλεπτα, αλλά κράταγε τα μάτια της κλειστά και δεν μιλούσε», πρόσθεσε. Τελικά, όταν ο γνωστός της ήρθε για να την παραλάβει, η 12χρονη κατάφερε να σηκωθεί και να πάρει μαζί τα πράγματά της, προτού συναντήσει τον πατέρα λίγο πριν την έξοδο, να μοιάζει μεθυσμένος και να «μασάει τα λόγια του».

Στο νοσοκομείο την επόμενη μέρα, ένα από τα κορίτσια είπε σε ερευνήτρια της αστυνομίας ότι αισθανόταν ακόμα ζεστή και ζαλισμένη, ενώ ένα άλλο παιδί είπε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί τι συνέβη μετά το «μπλακ άουτ».

Ωστόσο, ο 57χρονος δεν την εμπόδισε να φύγει, και μάλιστα παραδόθηκε στις αρχές της κομητείας Κλακάμας του Όρεγκον, όταν ο εισαγγελέας εξέδωσε κατηγορητήριο εις βάρος του σχετικά με τις πράξεις του εκείνη την ημέρα.

Οι αρχές δεν έχουν προσάψει ωστόσο κάποιο κίνητρο στον άνδρα, ο οποίος δήλωσε αθώος, ενώ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης με εγγύηση 50.000 δολαρίων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA