Μενού
mporis - kari tzonson
Μπόρις και Κάρι Τζόνσον | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Το τρίτο τους παιδί μαζί και το πρώτο του από τη στιγμή που παραιτήθηκε από το αξίωμά του, ανακοίνωσαν ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, και η σύζυγός του Κάρι νωρίτερα, σήμερα (11/07).

Πρόκειται για αγόρι, το οποίο θα ονομάζεται Frank Alfred Odysseus Johnson. Την χαρμόσυνη είδηση για τον, πατέρα 8 παιδιών, κ. Τζόνσον γνωστοποίησε η σύζυγός του με ποστ στα social media, όπου ανακοίνωσε πως γέννησε στις 5 Ιουλίου.

Τα παιδιά του Μπόρις Τζόνσον

Άξιο αναφοράς είναι ότι το πρώτο παιδί του ζεύγους Τζόνσον, ο Wilfred, γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 2020, τους πρώτους μήνες της κρίσης του κορονοϊού, και η κόρη τους Romy στις 9 Δεκεμβρίου 2021.

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει τέσσερα ενήλικα παιδιά με τη δεύτερη σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ, καθώς και άλλη μία κόρη από δεσμό. Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι με την πρώτη του σύζυγο Allegra Mostyn-Owen δεν είχε αποκτήσει παιδιά.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA