Μενού
jax
Ο Jax Sweller. | Twitter/@JaxSweller
  • Α-
  • Α+

Ένας παντρεμένος πατέρας τριών παιδιών θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σεξ και μάλιστα τονίζει στη Sun ότι ζει «το όνειρο κάθε άντρα».

Ο 37χρονος Jax Sweller θα διαγωνιστεί για το στέμμα του πρωταθλητή του σεξ στο φεστιβάλ που διαρκεί ένα μήνα στη Μάλαγα της Ισπανίας .

Ο ασυνήθιστος διαγωνισμός, που διεξάγεται από τη Σουηδική Ομοσπονδία Σεξ, περιλαμβάνει 11 γύρους, με δοκιμασίες που θα αναδείξουν στο τέλος τον «καλύτερο στο σεξ». Κάθε γύρος διαρκεί από 45 λεπτά, έως μία ώρα. Να σημειωθεί ότι οι διαγωνιζόμενοι κάνουν σεξ με διαφορετικό παρτενέρ σε κάθε γύρο.

Διαβάστε επίσης: Zari: Ισπανός Youtuber αφιονίζεται με το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι - «Τι λέει; Είναι απίστευτο»

Ο μεγάλος νικητής ψηφίζεται, σύμφωνα με τη Sun, από τον κόσμο, καθώς η διαδικασία μαγνητοσκοπείται και μεταδίδεται ζωντανά στο διαδίκτυο.

Ο διαγωνισμός του 2024 έχει χαρακτηριστεί ως η πιο καυτή χρονιά μέχρι σήμερα και ο πρώην οπερατέρ ταινιών για ενήλικες, Jax, γίνεται για πρώτη φορά πρωταγωνιστής.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα σεξ: Τουλάχιστον 4.000 δολάρια

Ο Jax θα εισπράξει 4.000 δολάρια για να εμφανιστεί στο σόου, αλλά θα μπορούσε να κερδίσει ακόμα περισσότερα, ανάλογα με τη θέση του στην τελική κατάταξη.

Διαβάστε επίσης: Ποιος ήταν ο πρώην κατσικοκλέφτης που έκοψε το κεφάλι του Άρη Βελουχιώτη

«Για έναν άνδρα ειδικά, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο, το να έχεις στύση μπροστά σε τόσους πολλούς ανθρώπους είναι κάπως τρομακτικό, οπότε θα είναι μια πρόκληση. Αλλά εξακολουθώ να αγαπώ αυτή τη δουλειά και ζω το όνειρο κάθε άντρα», είπε ο ίδιος στη Sun.

Η τολμηρή διοργάνωση θα διαρκέσει από τις 5 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου - με τον πρωταθλητή να στέφεται στο τέλος όλων των γύρων.

Οι διοργανωτές πιστεύουν ότι το σεξ είναι ένα «ουδέτερο άθλημα ως προς το φύλο».

Τα τελευταία χρόνια ο διαγωνισμός διεξάγονταν στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Διοργανωτής είναι ο ιδιοκτήτης μιας αλυσίδας στριπτιτζάδικων στην περιοχή Γιονσέπινγκ της Σουηδίας.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα σεξ: Οι κατηγορίες

Οι κατηγορίες στις οποίες δοκιμάζονται οι διαγωνιζόμενοι είναι οι εξής:

  1. Αποπλάνηση
  2. Μασάζ
  3. Μασάζ «ερωτικών ζωνών» 
  4. Προκαταρκτικά
  5. Στοματικό σεξ
  6. Διείσδυση
  7. Αντοχή: Πόση ώρα ένας διαγωνιζόμενος μπορεί να αντέξει «απέναντι» σε άλλον αγωνιζόμενο
  8. Εμφάνιση
  9. Καλλιτεχνική πόζα
  10. Δημιουργικότητα και φαντασία στις στάσεις
  11. Αντοχή και αριθμός οργασμών σε καθορισμένο χρόνο
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA