Στην πρόσληψη πτυχιούχων νέων για την ειδικότητα του Ελεγκτή θα προχωρήσει το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο, για διάστημα 4 ετών (με δυνατότητα ανανέωσης για επιπλέον 2 έτη) και αρχικό μισθό ύψους 6.758,53 ευρώ.
Στο πλαίσιο της αρχικής σύμβασης των νέων ελεγκτών προβλέπεται δοκιμαστική περίοδος διάρκειας εννέα μηνών, ενώ πλέον του μισθού προβλέπονται αποζημιώσεις και επιδόματα, προγράμματα συνταξιοδότησης και υγειονομικής περίθαλψης, και δωρεάν φοίτηση σε ευρωπαϊκά σχολεία για τα παιδιά των υπαλλήλων.
Διαβάστε περισσότερα στο insider
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.