Μενού
Decatur Police Department Alabama
Decatur Police Department Alabama | Facebook
  • Α-
  • Α+

Μια μητέρα φαίνεται πως σκότωσε το ίδιο της το μωρό το οποίο αγνοούνταν μέχρι που βρέθηκε το άψυχο του σώμα σε έναν κάδο σκουπιδιών ενός ψιλικατζίδικου. 

Η γυναίκα ήταν έγκυος από τον Φεβρουάριο αλλά το μωρό της δεν είχε φανεί πουθενά μετά την γέννηση του. Η αστυνομία της Αλαμπάμα τηλεφώνησε την Δευτέρα (16/10) στην 36χρονη μητέρα, Cindy Nicole Crow, ώστε να ρωτήσει για την ευημερία της, όσο και του μωρού, καθώς υπέθεσαν ότι είχε γεννήσει. 

Τελικά την επόμενη ημέρα η αστυνομία έλαβε πληροφορίες για ανθρώπινα λείψανα σε κάδο ενός ψιλικατζίδικου στο Decatur. Μέσα στον κάδο βρήκαν μια σακούλα σκουπιδιών με το νεογέννητο κοριτσάκι να είναι νεκρό.

Σύμφωνα με την Fox8 Live, το νεκρό σώμα του βρέφους μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ιατροδικαστικής Επιστήμης της Αλαμπάμα και λήφθηκε ένταλμα κακουργήματος και κακοποίηση σώματος για την 36χρονη η οποία βρίσκεται στη φυλακή της κομητείας Μόργκαν και κρατείται με εγγύηση 200 χιλιάδων δολαρίων, όσο η έρευνα συνεχίζεται. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA