Μενού
 
Η Amalija Knavs με τον Ντόναλντ Τραμπ | Instagram
  • Α-
  • Α+

Η Amalija Knavs, μητέρα της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, πέθανε σε ηλικία 78 ετών.

Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ μέσω το Twitter γράφοντας: «Με βαθιά λύπη ανακοινώνω τον θάνατο της αγαπημένης μου μητέρας. Η Amalija Knavs ήταν μια δυνατή γυναίκα που πάντα κρατούσε τον εαυτό της με χάρη, ζεστασιά και αξιοπρέπεια. Ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στον σύζυγό της, τις κόρες, τον εγγονό και τον γαμπρό της. Θα μας λείψει πάρα πολύ και θα συνεχίσουμε να τιμούμε και να αγαπάμε την κληρονομιά της». 

Η αιτία θανάτου της 78χρονης δεν αποκαλύφθηκε, αλλά ήταν άρρωστη εδώ και καιρό. 

Ο 77χρονος, πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, έγραψε για τον θάνατο της πεθεράς του στην πλατφόρμα κοινωνική δικτύωσης Truth Social: «Αυτή είναι μια πολύ θλιβερή νύχτα για όλη την οικογένεια Τραμπ. Η σπουδαία και όμορφη μητέρα της Μελάνια, η Amalija, μόλις πήγε σε ένα όμορφο μέρος στον ουρανό. Ήταν μια απίστευτη γυναίκα και θα μας λείψει πολύ». 

Η Μελάνια είχε παραλείψει την ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της οικογένειας της, με τον σύζυγο και τα τρία από τα πέντε παιδιά τους για να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της στο νοσοκομείο.

Παρά την ασθένεια της συζύγου του, ο σύζυγος της και πατέρας της Melania Trump, Viktor, 79 ετών, εθεάθη να χαμογελά στη χριστουγεννιάτικ φωτογραφία της οικογένειας.

Σύμφωνα με τη Ny Post, οι γονείς της Μελάνια έγιναν επίσημα πολίτες των ΗΠΑ το 2018, δύο χρόνια μετά την προεδρία του γαμπρού τους και οι πράσινες κάρτες που έλαβαν τους μήνες πριν από την ορκωμοσία τους έθεσαν ερωτήματα σχετικά με το εάν επωφελήθηκαν από μια διαδικασία οικογενειακής επανένωσης που ο Ντόναλντ Τραμπ είχε κατηγορήσει εκείνη την εποχή ως «αλυσιδωτή μετανάστευση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA