Μενού
pilote-axe
TheIndependent
  • Α-
  • Α+

Ένας Αμερικανός πιλότος συνελήφθη αφού άρπαξε ένα τσεκούρι και ξεκίνησε να χτυπάει ασταμάτητα την μπάρα από την πύλη εξόδου αυτοκινήτων σε ένα πολυσύχναστο αεροδρόμιο των ΗΠΑ.

Ο πιλότος όπως φαίνεται σε βίντεο που καταγράφηκε από κάμερες παρακολούθησης του αεροδρομίου χτυπάει την αυτόματη μπάρα εισόδου όχι μία όχι δυο αλλά.. 23 φορές.

Δύο υπάλληλοι του αεροδρομίου προσπάθησαν να τον σταματήσουν με εκείνον να μην αφήνει το τσεκούρι μέχρι και την ώρα της σύλληψης του.

Ο πιλότος προσπάθησε να ξεφύγει από το πάρκινγκ χωρίς να τα καταφέρει λόγω σταθμευμένων οχημάτων, ενώ είπε στους αξιωματικούς πως ήθελε να ξεφορτωθεί την μπάρα ώστε να μην περιμένει κανείς μέχρι να ανοίξει κάθε φορά.

«Είχα σχεδόν φτάσει στο σημείο που θα έσπαγε» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την independent υπήρχαν προβλήματα στον χώρο στάθμευσης επειδή πολλοί πάρκαραν τα οχήματα τους χωρίς άδειες. Οι ζημιές που προκάλεσε ο πιλότος είναι γύρω στα 700 ευρώ και αφού κατηγορήθηκε για πλημμέλημα αφέθηκε ελεύθερος την ίδια μέρα, με τη δίκη να έχει προγραμματιστεί για τις 25 Σεπτεμβρίου. 

Εκπρόσωπος της United Airlines δήλωσε πως ο πιλότος αφαιρέθηκε με άδεια και διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA