Μενού
Σερβιτόρα σε μαγαζί.
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μία σερβιτόρα στο Μίσιγκαν που έλαβε φιλοδώρημα 10.000 δολαρίων απολύθηκε, αφού αρνήθηκε να υποδείξει συναδέλφους της που παραπονέθηκαν ότι δεν πήραν μερίδιο από το εξωφρενικό tip, και καταγγέλλει τους προϊσταμένους της πως απείλησαν να κάνουν μήνυση για «ολόκληρη την περιουσία της».

Η Linsey Huff εισέπραξε το τεράστιο φιλοδώρημα για έναν λογαριασμό μόλις 32,43 δολαρίων, από έναν πελάτη στο Mason Jar Cafe, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή για την κηδεία ενός φίλου του, και άφησε το ποσό προς τιμήν του, όπως γράφει η NY Post.

Ο ανώνυμος άνδρας, ο οποίος άφησε το πλέον viral φιλοδώρημα, είχε ζητήσει να μοιραστούν τα 10.000 δολάρια μεταξύ των σερβιτόρων, με οκτώ από αυτούς να «πλουτίζουν» με περίπου 1.200 δολάρια ο καθένας.

Η έριδα ξεκίνησε όμως όταν το προσωπικό της κουζίνας άρχισε να εξανίσταται, επειδή δεν πήραν τίποτα.

Γιατί απολύθηκε

Οι δυσαρεστημένοι υπάλληλοι είχαν εξοργιστεί με τη Huff, που δεν τους έδωσε ένα ποσοστό από το σχεδόν 31.000% φιλοδώρημα και σύντομα η κατάσταση στο εστιατόριο εκτυλίχθηκε σε δράμα, προκαλώντας προβλήματα μεταξύ των εργαζομένων.

Η Huff φέρεται να είχε απευθυνθεί στη διοίκηση για να κατευνάσει τα πνεύματα, αλλά τα αφεντικά της ήθελαν να μάθουν ποιος προκαλεί τα προβλήματα. «Δεν πρόκειται να δώσω κανένα από τα ονόματά τους, γιατί δεν θέλω να δημιουργήσω μεγαλύτερο ζήτημα» είχε πει, σύμφωνα με τη δικηγόρο της, Τζένιφερ Μακ Μάνους.

Η δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι το εστιατόριο απέλυσε την πελάτισσά της διότι δεν ήταν πρόθυμη να αποκαλύψει τις ταυτότητες των δύο συναδέλφων που είχαν εγείρει το θέμα. Μετά την απόλυσή της, η διαζευγμένη μαμά δύο παιδιών μίλησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ρίξει φως στην υπόθεση.

Η διοίκηση φέρεται να της έδωσε μία υποχρεωτική μονοήμερη άδεια, προτού την απολύσουν μέσω τηλεφώνου. Η ίδια δήλωσε: «Μέχρι τότε ήμουν μία εργατική, αφοσιωμένη υπάλληλος και μητέρα. Γιατί να συμβεί σε εμένα; Τώρα είμαι χωρίς δουλειά, για πρώτη φορά από τότε που ήμουν 15 ετών».

Ακόμα, την απείλησαν με μηνύσεις, αν δεν διέγραφε την ανάρτηση στο Facebook όπου μιλούσε για την απόλυσή της, σύμφωνα με τη δικηγόρο της.

Από τη μεριά τους, οι ιδιοκτήτες του καφέ Able Martinez και Jayme Cousins ​​διέψευσαν τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι η «λύση» της συνεργασίας τους με τη Huff ήταν «καθαρά επιχειρηματική απόφαση».

Δείτε επίσης:

Καιρός: Πού αναμένεται βροχή τις επόμενες ώρες – Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Η τραγουδίστρια που έχασε από τον καρκίνο στα 31 της - «Έχω παγιδευτεί σε ένα άψυχο σώμα»

Η Σάλμα Χάγιεκ με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι στο Instagram - «Έχω πάθει εμμονή» της γράφουν

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA