Μενού
berlin final four
H Uber Arena στο Βερολίνο. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Σχεδόν 10.000 Έλληνες φίλαθλοι αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες της Uber Arena στο Βερολίνο για να παρακολουθήσουν από κοντά τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Final Four της EuroLeague.

Σύμφωνα με ξένους ανταποκριτές και ρεπορτάζ διεθνών ΜΜΕ, οι Έλληνες έχουν κατακλύσει τους κεντρικούς δρόμους της γερμανικής πρωτεύουσας και μεταδίδουν τον ενθουσιασμό τους στους κατοίκους της περιοχής.

Η ισπανική εφημερίδα ABC, σε άρθρο της με τίτλο «Η ελληνική κόλαση που περιμένει τη Ρεάλ στο Βερολίνο» τονίζει χαρακτηριστικά ότι “η γνωστή ελληνική λέξη μ@λ@κ@ς ακούγεται παντού στην πόλη”».

Βερολίνο: Βροντερό παρών από τους Έλληνες

«Η μαζική μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού βάζει δύσκολα στην προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης για να κατακτήσει ξανά τη EuroLeague», σημειώνει ο απεσταλμένος του ισπανικού Μέσου, Πάμπλο Λοδέιρο Φερνάντεζ.

«Μαλ@κ@ς, η λέξη που χρησιμοποιείται σαν φιλική προσβολή στα ελληνικά, είναι αυτή που ακούς περισσότερο από κάθε άλλη στους δρόμους του Βερολίνου», υπογράμμισε στην αρχή του άρθρου του στην ηλεκτρονική έκδοση της ABC.

Υπενθυμίζεται ότι απόψε στις 22:00 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει της Ρεάλ Μαδριτης, σε μια άτυπη ρεβάνς του περσινού τελικού στο Κάουνας. Νωρίτερα (19:00), ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί στον πρώτο, χρονικά ημιτελικό του Final Four, με την Φενέρμπαχτσε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA