Μία μονοήμερη ενός Σαουδάραβα με διαστημικό λεωφορείο φαντάζει «μετρημένη» δαπάνη μπροστά στον κόπο που μπήκε ένας ιδιοκτήτης από τη Βρετανία, για να μετατρέψει τη βάρκα του σε πισίνα.
Όπως γράφει η Coventry Telegraph, ο Stephen Cuddy, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου αγόρασε μια vintage φορτηγίδα 10 μέτρων από το eBay για μόλις 7.000 ευρώ και συνέχισε δημιουργώντας ένα ακριβές αντίγραφο ενός βικτωριανού καναλιού στον κήπο της εγκατάστασης.
Και γιατί όλα αυτά; Όχι για να κινείται με το πλεούμενό του βέβαια, αλλά για να μετατρέψει το εσωτερικό του σε «ντιζαϊνάτη» πισίνα, σε ένα έργο που του κόστισε περίπου 35.000 ευρώ.
Φυσικά το κανάλι υπάρχει μόνο για θεματικό σκοπό, αφού η βάρκα-πισίνα μόλις που χωράει στο πλάτος του, και μπορεί να «ταξιδέψει» μόλις ένας μέτρο μπρος-πίσω.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.