Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί (28/10) στην Αίγυπτο, σε αυτοκινητόδρομο στην επαρχία Μπεχίρα, με τις πρώτες πληροφορέις να κάνουν λόγο πως δεκάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.
Πληροφορίες του France24, που επικαλείται το Associated Press, κάνουν λόγο πως –τουλάχιστον– 32 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην καραμπόλα στην Αίγυπτο ενώ άλλοι 60 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας.
Η σύγκρουση στην Αίγυπτο σημειώθηκε, όπως ειπώθηκε, σήμερα το πρωί, όταν ένα επιβατικό λεωφορείο που κατευθυνόταν προς το Κάιρο προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα στον αυτοκινητόδρομο, που συνδέει την πρωτεύουσα της χώρας με την Αλεξάνδρεια.
Άλλα αυτοκίνητα. σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, έπεσαν πάνω στο λεωφορείο και ορισμένα από αυτά πήραν φωτιά.
Η κρατική εφημερίδα al-Ahram ανέφερε ότι υπήρξε «μια τρομακτική σύγκρουση στον δρόμο της ερήμου Καΐρου-Αλεξάνδρειας κοντά στο Wadi al-Natroun» περίπου 160 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας της χώρας.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.