Ένα σχολείο, δεκάδες χαμόγελα, μια ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Η Βασιλική και η Χριστίνα Σωτηροπούλου είναι οι δύο αδερφές που δημιούργησαν την Tulip Tree - μία μη κερδοσκοπική εταιρεία - προσφέροντας απλόχερα αγάπη σε παιδιά προσχολικής ηλικίας στη Ρουάντα.
Όταν η Βασιλική και η Χριστίνα ταξίδεψαν στη Ρουάντα, δεν είχαν φανταστεί ότι το «once in a lifetime» ταξίδι τους θα εξελισσόταν σε μια αποστολή ζωής. Αυτό που ξεκίνησε ως μια αυθόρμητη προσφορά, μετατράπηκε, σχεδόν αβίαστα, σε έναν κύκλο έμπρακτης φροντίδας και υποστήριξης παιδιών προσχολικής ηλικίας (3 ως 6 ετών).
Κάπως έτσι γεννήθηκε η Tulip Tree, μία μη κερδοσκοπική εταιρεία με ρίζες στην Ελλάδα και καρδιά στη Ρουάντα, εκεί όπου εκατομμύρια παιδιά προσπαθούν καθημερινά να επιβιώσουν, μη έχοντας ούτε τα απολύτως αναγκαία.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr
- Η Αργεντινή ξεπουλά τους παγετώνες της για εξορύξεις: Οικολογική «ταφόπλακα» της κυβέρνησης Μιλέι
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Χωρίς αποτέλεσμα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν - Ούτε βήμα πίσω η Τεχεράνη για τα πυρηνικά
- Νέος Κόσμος: Ανάσταση με ελέγχους από τα ΜΑΤ για μολότοφ και βεγγαλικά - Τρεις συλλήψεις
- Αποκλειστικό: Το νέο dance κομμάτι της Άννας Βίσση λέγεται Αιγαίο και κυκλοφορεί μετά το Πάσχα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.