Μενού
pornografia
  • Α-
  • Α+

Η διοίκηση του Πανεπιστημίου του Γουισκόνσιν στις ΗΠΑ αποφάσισε ομόφωνα να απολύσει τον πρύτανη Τζο Γκόου όπως και την σύζυγό του Κάρμεν Γουίλσον που εργαζόταν ως βοηθός του.

Η επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου δήλωσε πως η διοίκηση «ανησύχησε και αηδίασε από τις πράξεις του», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει ποιες ήταν αυτές.

Όπως αναφέρουν οι New York Times, σε συνέντευξή του το ζευγάρι ανέφερε ότι πιστεύουν πως απολύθηκαν για τα βίντεο που περιέχουν και ερωτικές σκηνές μεταξύ τους και με άλλα άτομα, τα οποία ανέβασαν στο διαδίκτυο με το όνομα χρήστη «Sexy Happy Couple».

Όπως λένε, είναι λάθος του πανεπιστημίου να τους τιμωρήσει για αυτό το υλικό διότι παραβιάζει τα δικαιώματα ελευθερίας του λόγου.

Η σύζυγος του πρύτανη πρόσθεσε ότι αυτά τα βίντεο είναι διαθέσιμα μόνο σε εκείνους που ψάχνουν τέτοιο περιεχόμενο. «Αν το αναζητούν, είναι ελεύθεροι να το κάνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Ο 63χρονος Γκόου και η 56χρονη σύζυγός του, έχουν φτιάξει κοινά βίντεο εδώ και πολλά χρόνια αλλά πρόσφατα αποφάσισαν να τα ανεβάσουν δημόσια σε πορνογραφικές ιστοσελίδες ενώ δείχνουν ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των χρηστών.

Όπως ισχυρίζονται ποτέ δεν ανέφεραν το πανεπιστήμιο ή την δουλειά τους σε αυτά τα βίντεο που έχουν χιλιάδες προβολές. Μάλιστα έχουν γυρίσει βίντεο στα οποία μαγειρεύουν με ηθοποιούς της «ροζ» βιομηχανίας και στη συνέχεια επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις.

Ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου Τζέι Ρόθμαν δήλωσε ότι ο πρύτανης έκανε «σημαντικό κακό στην φήμη του ιδρύματος».

Ο πρύτανης στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2018, είχε προσκαλέσει μία πορνοστάρ να μιλήσει στους φοιτητές για την βιομηχανία του πορνό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA