Μενού
Το αεροσκάφος C-160
Το αεροσκάφος C-160 | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Αναγκαστική προσγείωση, λόγω τεχνικής βλάβης, πραγματοποίησε σήμερα (25/1) τουρκικό αεροσκάφος, τύπου C-160 στην Καισάρεια με τα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν την πτήση του, να «κόβουν την ανάσα».

Ειδικότερα, το C-160 απογειώθηκε σήμερα το πρωί για εκπαιδευτική πτήση, όταν κατά τη διάρκειά της, παρουσίασε τεχνική βλάβη. Τα προβλήματα στον αέρα ανάγκασαν τον πιλότο και το πλήρωμα του αεροσκάφους να το προσγειώσουν στην ίδια βάση.

Παρόλο που υπέστη ζημιές, ο πιλότος και το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία τους, ενώ τα βίντεο που αναρτήθηκαν, έκαναν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, αποτυπώνοντας το C-160 να περνάει «ξυστά» από αυτοκίνητα και κολόνες φωτισμού.

Το στρατιωτικό αεροσκάφος της 12ης Διοίκησης της Κύριας Βάσης Αεροπορικών Μεταφορών στο Καίσερι απογειώθηκε το πρωί για εκπαιδευτική πτήση. Κατά τη διάρκεια της πτήσης παρουσίασε τεχνική βλάβη. Το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση. Ενώ το αεροσκάφος υπέστη ζημιές, ο πιλότος και το πλήρωμα γλίτωσαν με μικροτραυμτισμούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA