Μενού
Διάδρομος και καθίσματα αεροπλάνου
Εσωτερικό αεροπλάνου | Have a nice day Photo/Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Στιγμές τρόμου έζησαν επιβάτες αεροσκάφους Airbus στη Ρωσία όταν ξαφνικά υπέστη αποσυμπίεση. Σε βίντεο από την πτήση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, διακρίνονται οι επιβάτες να ουρλιάζουν και να προσεύχονται ενώ πέφτουν οι μάσκες οξυγόνου. 

Το Airbus A319 έχασε απότομα ύψος ώστε να αντιμετωπίσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που προέκυψε λίγη ώρα μετά την απογείωση, με τους επιβάτες να ζουν στιγμές τρόμου. 

Το αεροσκάφος της κρατικής αεροπορικής εταιρείας Rossiya κατευθυνόταν προς την Αγία Πετρούπολη, αλλά αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο απ' όπου ξεκίνησε.

Δύο πτήσεις τρόμου στη Ρωσία

Τις προηγούμενες ημέρες, είχαν σημειωθεί δύο ακόμα περιστατικά με πτήσεις στη Ρωσία. Στην πρώτη περίπτωση, στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες ενός αεροσκάφους Boeing 737 στη Ρωσία όταν «μικροεκρήξεις» προκάλεσαν φωτιά στους δύο κινητήρες του.

Στην άλλη περίπτωση, ένα δραματικό βίντεο κατέγραψε τη στιγμή της έκρηξης του κινητήρα ενός μεταγωγικού αεροσκάφους στη Ρωσία λίγο μετά την απογείωσή του, αλλά και τα φλεγόμενα ίχνη στον ουρανό από τα καύσιμα που άδειασε στην απόγνωσή του ο κυβερνήτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA