Πτώση ελικοπτέρου με νεκρούς σημειώθηκε σήμερα στην Γκάνα, με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο πως ανάμεσα στα θύματα βρίσκεται ο υπουργός Άμυνας και Περιβάλλοντος της αφρικανικής χώρας.
Ειδικότερα, από την πτώση ελικοπτέρου στην Γκάνα σκοτώθηκαν ο υπουργός Άμυνας Έντουαρντ Ομάνε Μποάμα και ο υπουργός Περιβάλλοντος Ιμπραήμ Μουρτάλα Μοχάμεντ – και έξι άλλα άτομα, με το συμβάν να καταγράφεται στην περιοχή Ασάντι, στα νότια της χώρας.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Γκάνας ανακοίνωσαν νωρίτερα την Τετάρτη ότι έχασαν την επαφή με ένα ελικόπτερο Z9 που βρισκόταν σε πτήση από την πρωτεύουσα Άκρα προς την Ομπουάσι, μια πόλη ορυχείων στα νότια της χώρας. Ανέφεραν ότι στο ελικόπτερο επέβαιναν πέντε επιβάτες και τρία μέλη πληρώματος.
Ο Julius Debrah, επικεφαλής του προσωπικού, δήλωσε σε βίντεο ότι οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι νεωτέρας.
Με πληροφορίες από CNN
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.