Μενού
Ο ράπερ Puff Daddy
Ο ράπερ Puff Daddy | AP
  • Α-
  • Α+

Ένταλμα έρευνας εξέδωσε και εκτέλεσε η αστυνομία του Μαϊάμι σε κατοικίες ιδιοκτησίας του γνωστού ράπερ Sean "Diddy" Combs, γνωστού και ως Puff Daddy, τη Δευτέρα (26/3), στα ίχνη ενός φερόμενου δικτύου εμπορίας λευκής σαρκός.

Σύμφωνα με το CNN, πηγές της αστυνομίας δεν επιβεβαίωσαν αν ο ράπερ αποτελεί στόχο των αρχών ή κύριο ύποπτο, επικαλούμενες την ευαίσθητη φύση της έρευνας. Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε επίσης επιδρομές σε σπίτια που ανήκουν στον Combs, μιλώντας για «ενέργειες επιβολής του νόμου ως μέρος μιας συνεχιζόμενης έρευνας».

Η επιχείρηση της αστυνομίας

Εναέρια πλάνα πάνω από το σπίτι του Combs στο Λος Άντζελες δείχνουν πλήθος ενόπλων αστυνομικών να περπατούν στους χώρους του ακινήτου. Περιπολικά του τμήματος εντοπίστηκαν στο εν λόγω σπίτι και σε ένα σπίτι του στην περιοχή του Μαϊάμι, όπου οι πράκτορες επεξεργάζονταν πιθανώς ενοχοποιητικά έγγραφα.

Στα πλάνα φαίνονται ακόμα και πάνοπλοι αστυνομικοί με τεθωρακισμένα οχήματα, εγείροντας ερωτήματα για το μέγεθος του φερόμενου παράνομου κυκλώματος.

Στην εκτεταμένη επιχείρηση έλαβαν μέρος άντρες από τις μονάδες Ερευνών Εθνικής Ασφαλείας (HSI) της Νέας Υόρκης, του Μαϊάμι και του Λος Άντζελες. «Θα παράσχουμε περισσότερες πληροφορίες μόλις γίνουν διαθέσιμες», είπε εκπρόσωπός τους στο μέσο.

Η αστυνομική επιχείρηση
Η αστυνομική επιχείρηση | AP

Η HSI είναι ο κύριος ερευνητικός βραχίονας του Υπουργείου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και είναι υπεύθυνη για τη διερεύνηση του διακρατικού εγκλήματος και απειλών, συμπεριλαμβανομένης της εμπορίας ανθρώπων.

Η αστυνομική επιχείρηση
Η αστυνομική επιχείρηση | AP

Τον Νοέμβριο του 2023, ο Combs συμφώνησε σε διευθέτηση για αγωγή που είχε υποβάλει η πρώην φίλη του, η τραγουδίστρια Casandra «Cassie» Ventura, η οποία ισχυρίστηκε ότι βιάστηκε και υπέστη επανειλημμένη σωματική κακοποίηση από τον ίδιο.

Η αστυνομική επιχείρηση
Η αστυνομική επιχείρηση | AP

Εβδομάδες αργότερα, τουλάχιστον δύο άλλες αστικές αγωγές κατατέθηκαν στη Νέα Υόρκη κατά του Combs με ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση, συμπεριλαμβανομένης μιας που κατατέθηκε τον Δεκέμβριο σε ομοσπονδιακό δικαστήριο, που περιελάμβανε επίσης ισχυρισμούς για εμπορία λευκής σαρκός.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA