Πυροβολισμοί τώρα κοντά σε αεροδρόμιο του Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών και πιο συγκεκριμένα σε παράρτημα της συνοριοφυλακής στο ΜακΆλεν, στην κοιλάδα Ρίο Γκράντε, με τις αρχικές αναφορές να κάνουν λόγο για έναν νεκρό.
Σύμφωνα με το Fox News, ο δράστης ήταν οπλισμένος με τακτικό εξοπλισμό και τουφέκι, και άνοιξε πυρ εναντίον πρακτόρων της συνοριοφυλακής, όσο μετέβαιναν σε παράρτημα της συνοριοφυλακής στο ΜακΆλεν του Τέξας, στην κοιλάδα Ρίο Γκράντε.
Οι πράκτορες και η τοπική αστυνομία ανταπέδωσαν τα πυρά και σκότωσαν τον ένοπλο. Κανένας ομοσπονδιακός πράκτορας δεν χτυπήθηκε, αλλά ένας αστυνομικός του ΜακΆλεν χτυπήθηκε.
Πηγές των αρχών επιβολής του νόμου αναφέρουν ότι ο αστυνομικός βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση. Οι αρχές επιβολής του νόμου πιστεύουν ότι η επίθεση ήταν μια σκόπιμη ενέδρα με στόχο τους υπαλλήλους της Συνοριοφυλακής.
Οι ίδιες αναφορές είναι ότι λόγω του περιστατικού πυροβολισμών, «διαταράχθηκε» προσωρινά η λειτουργία κοντινού αεροδρομίου με καθυστερήσεις στις πτήσεις και ταλαιπωρία για τους επιβάτες.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.