Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σε συμβάν με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σήμερα σε εστιατόριο κοντά στην ιστορική πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, Τσέτινιε, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Το τοπικό τηλεοπτικό δίτκυο Vijesti TV μετέδωσε ότι ένας καυγάς ξέσπασε σήμερα απόγευμα πριν τους πυροβολισμούς. Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με το Vijesti TV.
Ο ύποπτος δράστης παραμένει ασύλληπτος.
Η αστυνομία δεν ανέφερε αριθμό των θυμάτων.
Η αστυνομία του Μαυροβουνίου έστειλε ειδικές μονάδες στην περιοχή και προέτρεψε τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.