Μενού
Η στιγμή που η ηλικιωμένη παρασύρεται από τα ρολά
Η στιγμή που η ηλικιωμένη παρασύρεται από τα ρολά | Youtube
  • Α-
  • Α+

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που μία ηλικιωμένη γυναίκα έμεινε να κρέμεται ανάποδα έξω από ένα κατάστημα, όταν το παλτό της πιάστηκε στον μηχανισμό των αυτόματων ρολών, τα οποία την αναποδογύρισαν και την άφησε να «αιωρείται» με το κεφάλι κάτω, πάνω από το πεζοδρόμιο.

Η Anne Hughes, 71 ετών, καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος να σηκώνεται φαινομενικά ως διά μαγείας 2,5 μέτρα στον αέρα έξω από ένα ψιλικατζίδικο. Οι κάτοικοι από το χωριό καταγωγής της, στην Ουαλία, την αποκαλούν πλέον Super Anne, λόγω της σύντομης «πτήσης» της, όπως γράφει το Sky News.

Μιλώντας στο μέσο, η διάσημη πλέον γιαγιά είπε: «Εκείνη τη στιγμή έχασα το μυαλό μου. Ευτυχώς, όμως έχω και αίσθηση του χιούμορ». 

Την «πήρε και τη σήκωσε»

Η κυρία Hughes στεκόταν έξω από το κατάστημα, όπου εργάζεται ως καθαρίστρια, και περίμενε να ανοίξει όταν σηκώθηκαν τα ηλεκτρικά ρολά και κόλλησε σε αυτά το παλτό της. 

Πλάνα την έδειχναν να κρέμεται ανάποδα προτού ένας καταστηματάρχης τη σώσει, κρατώντας την, στην αγκαλιά του καθώς ο μηχανισμός κατέβαινε αργά, και το περιστατικό τελείωσε χωρίς τραυματισμούς, και την κα Hughes να αστειεύεται για το ευτράπελο που της έτυχε.

«Τελευταία σκοντάφτω συχνά και οι γιατροί λένε ότι είναι λόγω χαμηλής πίεσης. Λοιπόν, αυτό το τελευταίο μου την ανέβασε για τα καλά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA