Μενού
rossia-astynomia
Αστυνομία στη Ρωσία | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Έκρηξη σημειώθηκε απόψε στη Στρατιωτική Ακαδημία Επικοινωνιών Μπουντιόνι, στην Αγία Πετρούπολη, μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης στη Ρωσία.

Το κρατικό πρακτορείο RIA επικαλείται τοπικούς αξιωματούχους σύμφωνα με τους οποίους ένας κάτοικος ανέφερε μια έκρηξη στη στρατιωτική ακαδημία. Σύμφωνα με το Baza, ένα κανάλι στο Telegram που συνδέεται με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, ο ρωσικός στρατός δήλωσε ότι η έκρηξη που τραυμάτισε τους επτά στρατιωτικούς προκλήθηκε από την τυχαία πυροδότηση πυρομαχικών της εποχής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Το Interfax, επικαλούμενο τη στρατιωτική περιφέρεια του Λένινγκραντ, ανέφερε ότι οι στρατιωτικοί τραυματίστηκαν στη στρατιωτική ακαδημία Μπουντιόνι του Σώματος Σηματοδότησης κατά τη διάρκεια ελέγχου υπόγειων χώρων στην Αγία Πετρούπολη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ρωσίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA