Μενού
blantimir-poutin
Βλαντίμιρ Πούτιν | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Νεκρός βρέθηκε ο πολιτικός σύμμαχος του Βλαντίμιρ Πούτιν, Βλαντίμιρ Εγκόροφ, μετά τη φερόμενη πτώση του από παράθυρο τρίτου ορόφου, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ.

Ηλικίας μόλις 46 ετών ο Εγκόροφ, μέλος του κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας του Πούτιν και της Δούμας του Τομπόλσκ, ο πολιτικός φέρεται να έπεσε από τον τρίτο όροφο κτιρίου της πόλης, όπως μετέδωσε το κανάλι Baza στο Τelegram, αυξάνοντας τον αριθμό των μελών της ρωσικής ελίτ και επώνυμων, που πέθαναν υπό μυστηριώδεις συνθήκες τους τελευταίους μήνες.

Ο επιφανής Ρώσος πολιτικός βρέθηκε νεκρός στην μπροστινή αυλή σπιτιού «χωρίς ίχνη εγκληματικής πράξης στη σορό» του, όπως ανέφεραν επιθεωρητές της αστυνομίας σε ρωσικά ΜME. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό μέσο 72 ο σύμμαχος του Πούτιν πιθανώς να υπέφερε από καρδιακά προβλήματα προτού κάνει τη βουτιά θανάτου από ύψος δέκα μέτρων.

Τα καρδιολογικά προβλήματα αναφέρονται συχνά ως αιτία υπόπτων θανάτων επιφανών στη Ρωσία, ιδιαίτερα μετά την έναρξη του πολέμου κατά της Ουκρανίας, όπως στην περίπτωση της Ναταλία Μποχάρεβα, κόρης του πρώην συμμάχου του Πούτιν, Βασίλι Μποχάρεφ, που βρέθηκε νεκρή τον περασμένο Ιούλιο στο πολυτελές διαμέρισμά της στη Μόσχα. Επίσημη αιτία του θανάτου της ήταν μία «αδιαθεσία» και ένα «πρόβλημα στην καρδιά», όπως ανέφεραν οι Αρχές.

Οι Αρχές δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες για τις συνθήκες θανάτου του Εγκόροφ εν αναμονή του πορίσματος της νεκροψίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA