Μενού
Αρκούδα
Αρκούδα | Αρχείου/Unsplash
  • Α-
  • Α+

Βρετανίδα τουρίστρια τραυματίστηκε στη Ρουμανία, όταν δέχθηκε επίθεση από αρκούδα. Το μεγαλόσωμο ζώο βρέθηκε στο δρόμο της ηλικιωμένης, όταν εκείνη αποφάσισε να κατεβάσει το παράθυρο του αυτοκινήτου της για να βγάλει selfie

Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες, Δευτέρα (22/4), όταν η 72χρονη κινούνταν, με άλλο ένα άτομο, στην επαρχία Αργκές. 

Ακινητοποίησαν το όχημά τους για να θαυμάσουν την αρκούδα, αλλά η απόφαση αποδείχθηκε μοιραία καθώς το ζώο σηκώθηκε στα δύο πόδια και επιτέθηκε στη γυναίκα.

Η οδηγός έλαβε και πάλι μπροστά και μετέφερε τη φίλη τη στο νοσοκομείο, όπου και έλαβε τις πρώτες βοήθειες για ένα τραύμα στο χέρι. 

«Ήμασταν στο αυτοκίνητο και θα τραβούσαμε μία φωτογραφία. Το ζώο ήρθε στο παράθυρο. Απλά ήθελα να βγάλω μία φωτογραφία μαζί του» σημείωσε η γυναίκα από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Μετά το συμβάν, η αστυνομία έκανε έρευνα στην περιοχή σε μία προσπάθεια να απομακρύνει τα ζώα. Παράλληλα, κάλεσαν τους πολίτες να αποφεύγουν να τα προσεγγίσουν, σε περίπτωση που βρεθούν μπροστά τους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA