Μενού
Η αποκρουστική μερίδα της αεροπορικής
Η αποκρουστική μερίδα της αεροπορικής | Reddit
  • Α-
  • Α+

Μία αεροπορική εταιρεία έχει γίνει «βούκινο» στα social media, όταν εικόνες από γεύμα που μοίρασε στους επιβάτες της, που έμοιαζε με ένα αποκρουστικό μείγμα εμετού και σκυλοτροφής, σύμφωνα με τα σχόλια.

Η Qantas Airlines παραδέχτηκε ότι το οι εν λόγω μερίδες, που περιγράφηκαν τόσο από επιβάτες όσο και από χρήστες του διαδικτύου ως «φαγητό φυλακής» ή «σκυλοτροφή» δεν ανταποκρίνονταν στα πρότυπα ποιότητας της αεροπορικής εταιρείας.

Ένας πελάτης δημοσίευσε μια φωτογραφία του οικονομικού γεύματος σε ένα subreddit αφιερωμένο στην αεροπορική εταιρεία αυτή την εβδομάδα, πυροδοτώντας σωρεία αντιδράσεων.

Φαγητό μόνο για σκύλους

Τη αηδιαστική μερίδα μοιράστηκε ένας χρήστης του Reddit, με τον τίτλο «Το γεύμα που έβγαλα». Έγραψε μάλιστα ότι ήθελε να γράψει «Το γεύμα που έφαγα», αλλά αποφάσισε να αφήσει το ορθογραφικό, αφού ήταν ταιριαστό.

Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά τι είδους φαγητό φαίνεται στην εικόνα. Αποτελείται κυρίως από ένα ανοιχτό καφέ-κίτρινο συνονθύλευμα, με μία γαρνιτούρα στο πλάι από κάποιο πράσινο λαχανικό, ίσως φασολάκια ή σπαράγγια.

Ο ίδιος ο επιβάτης παραδέχτηκε ότι στη γεύση δεν ήταν και τόσο άσχημο, αλλά η εταιρεία απολογήθηκε ούτως η άλλως για το καταστροφικό «στήσιμο» του πιάτου. Καθώς όμως οι χρήστες του Reddit είχαν μόνο την όραση για στοιχείο, τα σχόλιά τους δεν ήταν επαινετικά.

«Είμαι στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή και το φαγητό μου φαίνεται καλύτερο», έγραψε ένας χρήστης. «Νομίζω πως βλέπω λερωμένη πάνα μωρού», έγραψε ένας ακόμα, με τους περισσότερους να αντηχούν το ίδιο αίσθημα.

«Είναι λες και κάποιος το μάσησε για σένα», «Στην αρχή νόμιζα πως είδα τροφή για σκύλους», «Μοιάζει με πίτα του βοσκού. Γενικά δεν "χτυπά" ωραία στο μάτι, αλλά μπορεί να είναι νόστιμο».

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA