Μενού
Αστυνομικός στις ΗΠΑ
Αστυνομικός ανάβει πούρο ενώ κρατάει ύποπτο | Twitter
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει αστυνομικό στο Σέιντ Λούις των ΗΠΑ να ανάβει πούρο, ενώ στέκεται πάνω από άτομο το οποίο είχε συλλάβει σε επιχείρηση σε κέντρο διασκέδασης.

Το ομώνυμο αστυνομικό τμήμα, που απασχολεί τον αξιωματικό στις ΗΠΑ, ξεκίνησε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του, την ώρα που το βίντεο έγινε viral στα social media προκαλώντας σάλο.

Σύμφωνα με τη New York Post, στο επίμαχο βίντεο από τις ΗΠΑ φαίνεται ένας αστυνομικός να ζητάει αναπτήρα από έναν συνάδελφό του, έξω από το Marquee Restaurant & Lounge το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ο αξιωματικός, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε, φαίνεται να ακουμπάει με το δεξί του χέρι το στήθος του υπόπτου, ενώ ανάβει το πούρο με το αριστερό. Παρευρισκόμενοι και ύποπτος ακούγονται να αστειεύονται με τον αστυνομικό, λέγοντάς του ότι είχαν κι αυτοί αναπτήρες.

«Βγάλε τον αναπτήρα σου, αδερφέ» ακούγεται να λέει ένα από τα άτομα, που βιντεοσκόπησαν το συμβάν. «Όχι, μην τον βγάλεις. Μπορεί να νομίζουν ότι έχεις όπλο» συμπληρώνει άλλος μάρτυρας.

Στο σχετικό βίντεο από τις ΗΠΑ, μπορεί να δει κανείς πως ο ύποπτος προσπαθεί να απελευθερώσει τα χέρια του.Ο αστυνομικός, ωστόσο, χρησιμοποίησε το ελεύθερο χέρι του για να πιάσει τα χέρια του υπόπτου και να περιορίσει την κίνησή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA