Μενού
38xroni-mitera
Η 38χρονη μητέρα με τον σύζυγό της | Facebook
  • Α-
  • Α+

Μια 38χρονη μητέρα από τη Βιρτζίνια, η Άσλεϊ Γουάτς, συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο για βιασμό 15χρονων διδύμων αγοριών και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης έως και 30 έτη.

Η Αστυνομία είχε ξεκινήσει έρευνα για τη Γουάτς ήδη από τον Φεβρουάριο του 2023 μετά από ανώνυμη καταγγελία σχετικά με τη δράση της. Μάλιστα, ο σύζυγός της, γυρνώντας σπίτι τους ένα βράδυ, είχε βρει τη σύζυγό του τόπλες στον καναπέ και το ένα από τα δύο αγόρια να κάνει ότι κοιμάται. Αργότερα ο νεαρός ισχυρίστηκε στους γονείς του ότι είχε πάει στο σπίτι των Γουάτς για να καπνίσει μαριχουάνα και τον πήρε ο ύπνος.

Ο σύζυγος, όμως, υποψιάστηκε τι πραγματικά συμβαίνει και τις υποψίες του επιβεβαίωσε μια γειτόνισσα, η οποία του είπε ότι ένα παιδί της είχε εξομολογηθεί ότι διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με την 38χρονη ήδη από τον Ιούνιο του 2022. Μάλιστα, της είχε αποκαλύψει ότι όταν θα γινόταν 17 ετών, η Γουάτς θα χώριζε τον σύζυγό της για να τον παντρευτεί. 

Όπως κατέθεσαν στην Αστυνομία ο σύζυγος της Γουάτς και ο ένας γονιός των αγοριών, δεν ήταν κάτι το ασυνήθιστο τα αγόρια να περνούν χρόνο στο σπίτι της Γουάτς δεδομένου ότι οι δύο οικογένειες μένουν στον ίδιο δρόμο και διατηρούν φιλικές σχέσεις. Τα δύο αγόρια δε έκαναν παρέα με τον γιο της Γουάτς, ο οποίος είναι συνομήλικός τους. 

Όπως κατέθεσαν οι δίδυμοι στις Αρχές, η Γουάτς τους πρόσφερε μαριχουάνα, τους χάριζε εσώρουχά της και ασελγούσε πάνω τους

Η σύλληψή της Γουάτς έγινε τον περασμένο Ιούλιο όταν η Αστυνομία πήγε σπίτι της, ψάχνοντας το ένα από τα δύο αγόρια που το είχε σκάσει από το σπίτι του. Τον βρήκαν κάτω από το κρεβάτι φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

Από τη στιγμή της δημοσιοποίησης της υπόθεσης, η Άσλεϊ Γουάτς, η οποία ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έχει σβήσει τις περισσότερες αναρτήσεις της, όπως αναφέρει η Daily Mail. Μάλιστα, το βρετανικό μέσο αποκαλύπτει ότι η ίδια διατηρούσε λογαριασμό στο TikTok χρησιμοποιώντας το όνομα «Ρετζίνα Τζορτζ» που πρόκειται για χαρακτήρα της εφηβικής κωμωδίας «Τα Κακά Κορίτσια». 

Στις κατα καιρούς αναρτήσεις της επεδείκνυε το πολυτελές σπίτι και τις ακριβές τσάντες της, ανέβαζε βίντεο με τα παιδιά και τα σκυλιά της, ενώ ακολουθούσε και τα trends στο TikTok. Είχε ανεβάσει δει και ένα βίντεο, χρησιμοποιώντας το φίλτρο των red flags.

Το εν λόγω φίλτρο θεωρητικά δείχνει στον χρήστη ποια ειναι τα στοιχεία της προσωπικότητάς του που «χτυπούν καμπανάκι» ότι κάτι πάει «στραβά» με εκείνον και είναι πιθανό να αποθαρρύνουν όσους ενδιαφέρονται για εκείνον ερωτικά. 

Στην περίπτωση της Γουάτς, το «φίλτρο» την παρουσίασε «εγωκεντρική», «κακομαθημένη» και ότι μιλάει πολύ όταν βλέπει ταινίες. Μετά τη σύλληψή της, τόσο ο σύζυγός της όσο και οι γονείς των αγοριών κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της, ενώ η δίκη της αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Οκτώβριο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA