Πολύ ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε τη χερσόνησο Μιναχάσα στη Ινδονησία προ ολίγου, με ανησυχίες για τη δημιουργία τσουνάμι.
Σύμφωνα με την τοπική Μετεωρολογική και Γεωφυσική Υπηρεσία, δόνηση ήταν μεγέθους 6 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος 97 χιλιομέτρων, ενώ εκδηλώθηκε 35 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της περιοχής Ποχουβάτο.
Αν και υπήρξαν ανησυχίες για τσουνάμι, οι τοπικές Αρχές καθησυχάζουν πως δεν υπάρχει πιθανότητα τέτοιου φαινομένου.
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Παράταση για τις δηλώσεις, με βαριές ποινές να έπονται - Πότε ξεκινούν έλεγχοι
- Σε λίστα για μεταμόσχευση η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ - Τι είναι η πνευμονική ίνωση;
- Αίγιο: Επιμένει στην αθωότητά του ο 65χρονος - Τα στοιχεία που τον «δείχνουν» ως τον δράστη
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.