Μενού
road rage
Road rage | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένας δικυκλιστής έβρισε με χυδαία και σεξιστικά σχόλια γυναίκα οδηγό έξω από βενζινάδικο σε επαρχιακό δρόμο της Αγγλίας. Χωρίς προφανή αφορμή, κατέβηκε από τη μηχανή του και άρχισε να επιτίθεται στην ηλικιωμένη γυναίκα με ακραίους χαρακτηρισμούς, ενώ λίγο έλλειψε να διαπληκτιστεί και με άλλους οδηγούς.

Σύμφωνα με την Sun, στο βίντεο που έχει καταγραφεί από την ίδια την οδηγό, φαίνεται ο ηλικιωμένος άντρας να φωνάζει ενώ η γυναίκα βρίσκεται μέσα στο όχημά της.

Σε έξαλλη κατάσταση την αποκάλεσε μεταξύ άλλων «ενοχλητική» και «γυμνοσάλιαγκα», ενώ προέβη σε σεξιστικούς και χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Όταν ένας περαστικός οδηγός του ζήτησε το λόγο, εκείνος απάντησε πως «θα λέω ό,τι θέλω», πριν γυρίσει πάλι προς τη γυναίκα, χτυπώντας το τζάμι του παρμπρίζ και φωνάζοντας.

Η κόρη της γυναίκας, Μπέκυ Ράιαν, ανέβασε το βίντεο στον λογαριασμό της στο Facebook σχολιάζοντας: «Ξέρει κανείς ποιος είναι αυτός ο άθλιος, αηδιαστικός, αξιοθρήνητος άνθρωπος που κακοποίησε λεκτικά τη μητέρα μου σε βενζινάδικο του Castle Lane την περασμένη Παρασκευή;» 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA