Οι δύτες ανέσυραν και τον πέμπτο νεκρό από τους έξι αγνοούμενους στο ναυάγιο του σούπερ γιοτ Bayesian ανοικτά του Πορτιτσέλο στη Σικελία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, πρόκειται για τον μεγιστάνα Μάικ Λιντς.
H μόνη σορός που δεν έχει ανασυρθεί είναι εκείνη της 18χρονης κόρης του, Χάνα.
Χθες (21/08), οι δύτες είχαν ανασύρει τέσσερα πτώματα από το βυθισμένο σκάφος, τα οποία μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία του Παλέρμο και δεν έχουν αναγνωρισθεί επισήμως.
Νωρίς το πρωί επαναλήφθηκε η επιχείρηση για τον εντοπισμό του τελευταίου νεκρού που παραμένει παγιδευμένος στο ναυαγισμένο γιοτ και, σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, πρόκειται για την 18χρονη κόρη του Μάικ Λιντς Χάνα.
«Σκάφη σαν το Bayesian είναι αβύθιστα»
Στο μεταξύ, ο CEO της Italian Sea Group, της κατασκευάστριας εταιρείας, Τζιοβάνι Κονσταντίνο δηλώνει στο Sky News, πως σκάφη σαν το Bayesian είναι «αβύθιστα».
Αναφέρει επίσης ότι δεν υπάρχουν ελαττώματα στο σχεδιασμό και την κατασκευή του σούπερ γιοτ Bayesian, το οποίο ανατράπηκε σε καταιγίδα στα ανοικτά των ακτών του Πορτιτσέλο .
«Τα σκάφη αυτά είναι τα ασφαλέστερα με την πιο απόλυτη έννοια», δηλώνει χαρακτηριστικά.
Επιπλέον προσθέτεια ότι η βύθιση ίσως να οφείλεται σε μία σειρά από ανθρώπινα λάθη.
- Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη ενώ ήταν στον αέρα το Φως στο Τούνελ: «Να μην ανακατευτώ εγώ, άντε γεια»
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.