Ιταλίδα επιχειρηματίας από την πόλη Βιαρέτζιο, στην Τοσκάνη της Ιταλίας, τραυμάτισε θανάσιμα με το αυτοκίνητό της ένα 45χρονο άστεγο Αλγερινό μετανάστη, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα της είχε κλέψει την τσάντα έξω από εστιατόριο.
Η γυναίκα εντόπισε τον άστεγο στον δρόμο, λίγα λεπτά αφότου της είχε κλαπεί η τσάντα και τον χτύπησε τρεις φορές με το αυτοκίνητο, αφήνοντάς τον ημιθανή στο πεζοδρόμιο. Απομακρύνθηκε, αφού πρώτα ξαναπήρε την τσάντα της.
Την τραγική σκηνή βιντεοσκόπησαν κλειστές κάμερες ασφαλείας, οι εικόνες των οποίων επέτρεψαν, στη συνέχεια, να εντοπιστεί και να συλληφθεί η δράστις, ηλικίας 65 ετών.
«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, αλλά μόνον να τον σταματήσω και να βρω την τσάντα μου που περιείχε την ταυτότητα και τα κλειδιά του σπιτιού μου, διότι μένω κοντά στο σημείο στο οποίο με λήστεψαν» είπε στην απολογία της η γυναίκα.
Στην Ιταλία, η ιστορία αυτή έχει προκαλέσει αποτροπιασμό και μεγάλη δημόσια συζήτηση για το μέχρι ποιού σημείου μπορεί να οδηγήσουν πρωτοβουλίες με στόχο την αυτοδικία.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.