Εικόνες σοκ από το μακελειό στο φεστιβάλ που επιτέθηκαν ένοπλοι της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, όπου σκότωσαν περισσότερους από 250 ανθρώπους κοντά στα σύνορα με τη Γάζα κατέγραψε με κάμερα ένας ισραηλινός στρατιώτης.
Το βίντεο, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποτυπώνει την φρίκη του πολέμου στο Ισραήλ.
Στο βίντεο ο αξιωματικός των δυνάμεων ασφαλείας του Ισραήλ φαίνεται να τραβάει το πιστόλι του και να τρέχει σοκαρισμένος στον χώρο που λίγο πριν είχε πραγματοποιηθεί η επίθεση.
Πρόκειται για στιγμές οι οποίες εκτυλίσσονται μόλις οι ισραηλινοί στρατιώτες φθάνουν στην περιοχή, όταν ήταν πλέον ήδη αργά, αφού οι σοροί ήταν διασκορπισμένες στον χώρο.
Το βίντεο που δημοσίευσε το ισραηλινό ΥΠΕΞ - ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.